Nyheter

Trädgårdsgruppen tar gärna emot påsklilje-lökar för plantering på städdagen. Vi hoppas på angenämt väder så vi kan snygga till både ute och inne. Portombuden sätter upp arbetslistor som vanligt. För er som inte kan/vill delta under söndagen - bidra genom att utföra något arbetsmoment innan städdagen. Dessa två tillfällen på året är till för att skapa en gemenskap och stärka känslan av att vi äger och sköter om våra hus tillsammans. Vi bidrar då också till lägre kostnader och avgifter i föreningen. 

Välkomna alla - och som vanligt bjuds det på korv och kaffe. 

Skrymmande gods, möbler och liknande skall fraktas bort till återvinningscentral av medlemmarna själva. Att ställa detta i grovsoprummet betyder merkostnader för övriga medlemmar. Den som lämnat den stora skivan i grovsoprummet ombeds därför genast hämta den och själv forsla bort den innan föreningen får en extra faktura för detta. 

Misstänkt försök till cykelstöld på gården i helgen.

En person sågs skruva loss bakdäcket på en cykel, sannolikt från cykelstället utanför 77an. Låset var sönderbrutet och hon hade ingen nyckel. Cykeln är nu inlåst i ett cykelrum.

Om någon känner igen cykeln så vore det jättebra om styrelsen fick ett mail till  så snabbt som möjligt då vi inte vill lämna tillbaka den personen som försökte ta den och hävdade att det var hennes.